Ленинският районен съд в Новосибирск разпореди ареста на мъж, който е

...
Ленинският районен съд в Новосибирск разпореди ареста на мъж, който е
Коментари Харесай

В Новосибирск арестуваха мъж за опит да подпали бомбардировач в самолетен завод

Ленинският областен съд в Новосибирск разпореди ареста на мъж, който е упрекнат в подпалването на фронтови бомбардировач Су-24 на територията на Новосибирския авиационен цех " Чкалов " , съобщи ТАСС.

Според информацията Виктор Скоробогатов е упрекнат по алинея 2 на член 281 от Наказателния кодекс на Руската федерация (саботаж, която планува оптимално наказване до 20 години затвор - бел.ред.).

На 9 май медиите оповестиха за подпалването на Су-24 на територията на завода в Новосибирск, само че близкият до Министерството на защитата телеграм канал " Война с имитации " твърдеше, че там няма произшествия: " Видеото (на опита за палеж) не е сниман в завода " Сухой ". Това е постановъчен видеоклип, който е записан в Украйна ".

Телеграм каналът " 112 " написа, че незнайни са разгласили видео с " пламнал аероплан " в обществените мрежи, след което чиновници по сигурността са пристигнали в авиозавода за инспекция. Те са открили, че въпреки всичко е имало опит за запалване, само че бомбардировачът не е понесъл никакви вреди - допуска се, че е изгоряла единствено тревата под един от колесниците.

Според съветската медия РБК чиновниците по сигурността са разкрили дупка в оградата на 100 метра от самолета, а камерите за видеонаблюдение на помпената станция, която се намира на външната ограда на авиозавода, са снимали двама незнайни. Записът от опита за палеж е изработен на 8 май.

Отговорност за опита за палеж пое по този начин нареченият легион " Свобода на Русия " . Това е поделение на руснаци, за които се твърди, че принадлежат към въоръжените сили на Украйна , които в Русия от март тази година са приети за терористична организация и неразрешени. В същото време към момента няма съществени доказателства, че тази групировка фактически съществува.
 Първи присъди за бойкот в Русия от началото на войната
Първи присъди за бойкот в Русия от началото на войната

Двама души са наказани на 3,5 година в колония със непоколебим режим за скрит план за бойкот на жп линия в Белгородска област

Припомняме, че в събота при към момента неразбираеми условия в Брянка област за един ден. Москва е потвърдла публично инфорамацията за единия хеликоптер един от самолетите. Версиите за тази невиждана загуба на въздушни бокни машини за един ден- от механически аргументи до " другарски огън " от съветска Противовъздушна отбрана,

Съветникът на украинския президент в тези събити и загатна за саботажи в Русия от жители и военни недоволни от войната.

" В Русия стартира да се надига вълна на яд, която не може да бъде спряна. Сега се вижда единствено началото ѝ. Tова ще бъде противоположното на определяната публично от Москва " специфична военна интервенция " ", сподели Подоляк.

По думите му, на територията на Русия няма война. Там се надига гневът на самите руснаци. " Само ще се усилва по размер и ще се избиват много интензивно , " сподели Подоляк в отговор на упреците на руснаците какво се случва в региона на Брянск.
 Колко самолета и хеликоптера са паднали в Брянска област?
Колко самолета и хеликоптера са паднали в Брянска област?

Официално удостоверение има единствено за два инцидента
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР